dijous, 15 de maig del 2014

Solidaritat amb Arkaitz Iza. Homofòbia és feixisme


Arran de l’absolució dels regidors de Plataforma per Catalunya del Vendrell que havien titllat a Arkaitz Iza durant un ple municipal de “terrorista” i “filoetarra”, aquest partit racista ha començat a fer mofes homòfobes al Facebook contra el militant del Brot Bord.


Com que PxC utilitza una fotografia d’Iza amb una flor al cap per riure-se’n, alguns vendrellencs i vendrellenques han decidit fotografiar-se, també, amb una flor al cap. Fan servir el hashtag #FloretaProuRacisme. I animen que qui vulgui solidaritzar-s’hi i denunciar l’homofòbia, que també ho faci.


Des de l'assemblea del Brot Bord volem mostrar tot el nostre suport i la nostra solidaritat cap al nostre company. Denunciem i denunciarem una i altra vegada que l'homofòbia és feixisme i que la LGBTIfòbia avança si no se la combat.


Animem a tothom a fer-se una foto amb una flor a l'orella com a protesta i a participar a la concentració d'aquest divendres 16 de maig, a les 19h, al monument del triangle rosa al parc de la Ciutadella, concentració en què es repartiran flors per tal de dur a terme una acció de denúncia contra l'homofòbia. Així mateix, convidem també a participar a tots els actes al voltant del 17 de maig organitzats arreu del país, en motiu del Dia Internacional contra la LGBTIfòbia.

Homofòbia és feixisme.
Solidaritat amb Arkaitz Iza
Contra la LGBTIfòbia ara, sempre i arreu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada