dimecres, 25 d’abril del 2012

Actes pel 17 de maig al Camp de Tarragona i naixement del Brot Bord - Camp de Tarragona


Després de diversos mesos gestant-se i que un grup de persones ens anéssim reunint setmanalment per tal de configurar aquest espai, el 17 de maig ens presentarem a la plaça de la Font. En motiu del dia mundial contra l’homofòbia i la transfòbia, que commemora la sortida de l’homosexualitat de la llista de malalties de l’OMS i que alhora reivindica el mateix per a la transsexualitat (avui dia encara considerada acadèmicament una malaltia), ens presentarem com a nou col·lectiu al Camp de Tarragona. Aquest nou col·lectiu, que ens reunim ara per ara a Tarragona però que comptem amb gent implicada de totes les comarques, cobrirà un espai fins ara buit a la ciutat i complementarà la tasca desenvolupada per altres iniciatives ja consolidades.

Ens definim com una organització en defensa de les llibertats sexuals de gais, lesbianes, transsexuals i intersexuals, però també d’heterosexuals, i és que creiem que l’opressió sexual per part d’institucions i certs sectors de la societat afecta a tothom de diferents maneres. Així, doncs, treballarem per l’eradicació definitiva de l’homofòbia, però també per visibilitzar totes aquelles sexualitats que se surten de la norma i que són igualment discriminades avui, sobretot en un context territorial i social com el nostre.

Els primers actes del Brot Bord seran el 17, 18 i 19 de maig, a Tarragona i a Falset. El dia 17 a partir de les set del vespre es farà una concentració per la diada a la plaça de la Font i tot seguit es farà la presentació del col·lectiu i un debat posterior sobre què és homofòbia. L’acte s’acabarà amb l’escenificació del Teatre de l’Oprimit. L’endemà a les vuit del vespre hi haurà una xerrada al Casal Popular Pere Joan Barceló ‘Carrasclet’ de Falset organitzada per l’Assemblea de Joves del Priorat, el Col·lectiu Independentista del Priorat i el nucli de la CUP del Priorat. Finalment, el dia 19 també a partir de les set del vespre a Kal Pobre hi haurà una taula rodona sobre els moviments socials per l’alliberament sexual amb la participació de diverses organitzacions. Després, hi haurà un sopar i tot seguit es faran activitats de lleure alternatiu.

dimarts, 17 d’abril del 2012

Xerrada-taller "Qüestionem la monogàmia" a l'Eixample


El proper dissabte 21 d'abril participarem als actes que organitza l'Assemblea de drets socials de l'Eixample dreta fent-hi la xerrada-taller "Qüestionem la monogàmia".

Us hi esperem!

dilluns, 9 d’abril del 2012

Projecció del documental "L'imperi dels Sense Sexe"

DISSABTE 21 D'ABRIL PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL "L'IMPERI DELS SENSE SEXE". A LES 19H AL CASAL INDEPENDENTISTA DE L'EIXAMPLE LA CRUÏLLA (carrer Sardenya, 256-260 BCN).

El Brot Brot engeguem un cicle de projecció de documentals i debats. Cada dos mesos programarem un documental dins del cicle CRUÏLLA.DOC que organitza el casal independentista de l'Eixample La Cruïlla. El primer dels documentals que hi projectarem serà "L'imperi dels Sense Sexe": Els japonesos ostenten el rècord mundial d'abstinència sexual, quasi un terç del país ha deixat de practicar sexe físic entre persones. Però al carrer el sexe s'anuncia, es paga i s'ha convertit en una gran indústria que suposa l'1% del producte interior brut.
Aquest documental, doncs, ens servirà per parlar de tot el que envolta la mercantilització del sexe i plantejar alternatives i estratègies per alliberar les nostres sexualitats.

La projecció serà a les 19h i cap a les 20h farem una mica de debat acompanyat d'un piscolabis.

Si teniu propostes d'altres documentals envieu-nos un correu o ens ho comenteu el dia 21!