dimecres, 22 de febrer del 2012

25F: avortament lliure i gratuït!

Des del Brot Bord volem fer ressò de la següent convocatòria de la plataforma 'Fora de les nostres vides' i us animem a participar-hi:

Aquest dissabte 25 de febrer tornem a convocar altra vegada una concentració de rebuig a les manifestacions d'ultracatòlics antiavortistes davant l'Hospital de Sant Pau. Aquestes cada mes són custiodiades pels mossos d'esquadra i rebutjades per veins i veïnes i activistes feministes i antifeixistes, que intenten boicotejar el seu discurs missogin.

No pararem fins que se'n vagin i no tornin més.
El dia 25 de cada mes, les organitzacions ultracatòliques “Hazte Oir” i “Derecho a la Vida” es concentren davant l’hospital de sant Pau amb l’objectiu de pressionar als centres mèdics perquè deixin de practicar avortaments, promovent alhora un discurs feixista, lesbo-trans-homòfob, patriarcal, sexista i racista, propi de la dreta més rància. És per això, que nosaltres hem decidit fer una contra-concentració per donar suport a la decisió de les dones a interrompre un embaràs no desitjat, i perquè en definitiva nosaltres ens oposem a tot discurs que posi en perill la nostra llibertat i la nostra capacitat de decidir sobre la nostra vida i el nostre cos.

NOSALTRES DECIDIM SOBRE ELS NOSTRES COSSOS!
AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT!
FORA FEIXISTES DELS NOSTRES BARRIS!

20h. CONCENTRACIÓ (Hospital de Sant Pau cantonada Av. Gaudí. Barcelona)
20.30h. CASSOLADA. Vine a boicotejar la seva marxa

+info: foradelesnostresvides.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada