dimarts, 21 de juny del 2011

Passa del Pride, uneix-te al combat!


La revolució sexual no la podrem fer engabiades en els seus negocis... PASSA DEL PRIDE, UNEIX-TE AL COMBAT! Les nostres sexualitats no estan en venda! Ni Pride/negoci ni homotransfòbia!

Vine a la mani per l'alliberament lèsbic, gai, trans i intersex: dissabte 25 de juny a les 18:30 a la plaça Universitat de Barcelona.

Fes boicot al Pride!

1 comentari:

  1. Qui os entengui que us compri, quines ganes que teniu de dividir el col·lectiu, durant molts anys vaig venir a la vostre manifestació, però sempre m'havia semblat molt sectaria, si no ets radical no comptes. Ara vaig al pride, i ni estic catxes ni soc apolític, defenso la visibilitat, exagero la ploma quan veig que molesto, parlo de sexe gai quan em miren en cara de fàstic, i crec que m'agradi o no, l'ambient es part del col·lectiu.
    Cal recordar que els fets d' Stonewall foren protagonitzats pels gais mes marginals: transsexuals, drag queens, joves efeminats, prostituts masculins i joves sense sostre, reprimits per la policia i pels primers grups gais que intentaven demostrar que les persones homosexuals podien inserir-se en la societat, i fomentar una cultura de no confrontació entre homosexuals i heterosexuals. I rebutjaven tota actitud provocativa. Gent fora dels col·lectius polititzats que vosaltres representeu.
    Els gais som tots, no solament els més polititzats i si no compteu amb la resta, no aconseguireu res, per sort el pride està obert a tothom, cosa que vosaltres no.

    ResponElimina